Hec.si (v nadaljevanju “stran, strani, portalu”) vam ponuja vse storitve, izdelke, in informacije na tej strani pod pogojem, da se brezpogojno strinjate z vsemi pogoji uporabe in obvestili navedenimi tukaj.

Pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z zakoni (ZEPT) in (ZVPot) ter mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Z obiskom naše strani (Hec.si) in/ali nakupom izdelka z naše stani (Hec.si) koristite naše storitve in se s tem zavezujete ter strinjate z pogoji uporabe navedenimi tukaj in vsemi dodatnimi pogoji dostopnimi preko “hyperlink” povezave. Vsi pogoji uporabe navedeni tukaj se navezujejo na vse obiskovalce strani Hec.si, vključno z in brez omejitve na obiskovalce, ki so brskalci, prodajalci, kupci, trgovci in / ali obiskovalci, ki prispevajo k vsebini strani.

Prosimo preberite pogoje uporabe pazljivo preden začnete uporabljati našo stran in storitve. Z obiskom naše strani soglašate s temi pogoji uporabe. Če se ne strinjate s pogoji uporabe navedenimi tukaj ne morate dostopati na našo spletno stran ali storitve.

Vse nove storitve, funkcije in orodja dodane na spletno stran so prav tako vezane na pogoje uporabe navedene tukaj. Aktualna in veljavna različica pogojev uporabe je vedno dostopna in v pogled tukaj. Pridržujemo si pravico, da posodobimo, spremenimo ali zamenjamo del ali celotne pogoje uporabe po svoji potrebi z posodobitvijo in / ali spremembami na spletni strani. Dolžnost obiskovalca je, da preveri te pogoje uporabe za morebitne spremembe. Vaša nadaljnja uporaba te strani in storitev, ki jih ponuja, po posodobitvi pogojev uporabe pomeni, da se s spremembami in posodobitvami strinjate.

Podatki podjetja: 

  • Spletna prodaja/storitve, ŽAN FERŠ s.p.
  • 2211 Pesnica pri Mariboru
  • Slovenija
  • Elektronski naslov: info@hec.si
  • Matična številka: 7192878000
  • Podjetje ni zavezanec za DDV

TRR: SI56 0468 2011 4397 035 (NOVA KBM d.d.)
Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije na dan 12.12.2016

 

1. Pogoji spletne trgovine

Prejemnik in /ali  kupec morata biti stari 18 let ali več. Če obstaja kakršen koli dvom, ne uporabljajte naše storitve. Ne smete uporabljati naših izdelkov za kakršenkoli nezakonit ali nepooblaščen namen, prav tako pa ne smete pri uporabi storitve kršiti zakonov v vaši jurisdikciji (vključno z zakoni o avtorskih pravicah, vendar ne omejeno nanje). Prizadevali si bomo, da bodo vaše informacije o naročilu anonimne, vendar ne bomo odgovorni, če prejemnik v kakršnih koli okoliščinah pridobi podatke o naročilu. Preberite in se seznanite z pogoji in našim pravilnikom o zasebnosti. Če obstaja kakršen koli dvom, ne uporabljajte naše storitve. Ne smete posredovati nobenih črvov ali virusov ali nobene kode destruktivne narave. Kršitev ali kršitev katerega koli od pogojev bo imela za posledico takojšnjo ukinitev vaših storitev.

2. Splošni pogoji

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli zavrnemo storitev iz kakršnegakoli razloga.

Razumete, da se lahko vaša vsebina (brez podatkov o kreditni kartici) prenese nešifrirano in vključuje (a) prenose prek različnih omrežij; In (b) spremembe, ki se prilagodijo tehničnim zahtevam povezovalnih omrežij ali naprav. Informacije o kreditni kartici so vedno šifrirane med prenosom prek omrežij.

Strinjate se, da ne boste reproducirali, podvojili, kopirali, prodali, preprodali ali izkoriščali katerega koli dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali katerega koli stika na spletnem mestu, prek katerega se storitev izvaja, brez izrecnega pisnega dovoljenja .

Naslovi, uporabljeni v tem sporazumu, so vključeni samo za udobje in ne bodo omejevali ali kako drugače vplivali na te pogoje.

3. Točnost, popolnost in ravnanje z informacijami

Nismo odgovorni, če informacije, ki so na voljo na tej spletni strani, niso točne, popolne ali aktualne.  Gradivo na tej spletni strani je na voljo le za splošne informacije in se ne sme uporabljati kot edina podlaga za sprejemanje odločitev, ne da bi se posvetovali s primarnimi, natančnejšimi, popolnejšimi ali bolj pravočasnimi viri informacij. Vsako zanašanje na gradivo na tej spletni strani je na lastno odgovornost.

Ta stran lahko vsebuje nekatere zgodovinske podatke. Ni nujno, da so zgodovinske informacije aktualne in so na voljo samo za vašo referenco. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino tega spletnega mesta, vendar nismo zadolženi, da spremenimo kakršne koli informacije na naši spletni strani. Strinjate se, da je vaša odgovornost spremljati spremembe na naši spletni strani.

4. Spremembe storitev, cene, dostava

Vse cene na spletni strani so izražene v evrih (EUR). V cene so vključeni stroški dostave in DDV. Cene naših izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spreminjamo ali prekinemo storitev (ali kateri koli del ali vsebino) brez predhodnega obvestila. Vam ali kateri koli tretji osebi nismo odgovorni za kakršno koli spremembo, spremembo cene, začasno ukinitev ali ukinitev storitve.

Izdelek dostavimo na vaš izbran naslov preko Pošte Slovenije kot navadni paket, ali pismo glede na vrsto izdelka/storitve. Cena navadnega paketa znaša 2,39€ do 2kg, cena pisma pa 0,45€ do 50g. Stroški dostave so vključeni v ceno izdelka. Vse izdelke odpremimo isti dan, v delovnem času Pošte Slovenije.

5. Proizvodi ali storitve

Nekateri izdelki ali storitve so na voljo izključno na spletu preko naše spletne strani. Ti izdelki ali storitve imajo lahko omejene količine in so predmet vračila ali zamenjave samo v skladu z našim pravilnikom o vračanju.  Prizadevali si smo čim bolj natančno prikazati barve in slike naših izdelkov, ki se pojavljajo v trgovini. Ne moremo zagotoviti, da bo zaslon vašega računalniškega monitorja vse barve prikazal točno.

Pridržujemo si pravico, vendar nismo dolžni, da omejimo prodajo naših izdelkov ali storitev na katero koli osebo, geografsko regijo ali jurisdikcijo. To pravico lahko uveljavljamo za vsak primer posebej. Pridržujemo si pravico omejiti količino izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo. Vsi opisi proizvodov ali cen izdelkov se lahko spremenijo kadarkoli brez predhodnega obvestila, po lastni presoji. Pridržujemo si pravico do prekinemo prodajo katerega koli izdelka, kadarkoli. Vsaka ponudba za kateri koli izdelek ali storitev na tej spletni strani je nična, če je prekinjena.

Ne jamčimo, da bo kakovost vseh izdelkov, storitev, informacij ali drugega gradiva, kupljenega ali pridobljenega od vas, ustrezala vašim pričakovanjem ali da bodo popravljene morebitne napake v storitvi.

6. Točnost obveščanja in obračuna

Pridržujemo si pravico zavrniti kakršenkoli naročilo, ki ga opravite pri nas. Po lastni presoji lahko omejimo ali prekličemo kupljene količine na osebo, na gospodinjstvo ali na naročilo.

Te omejitve lahko vključujejo naročila, ki jih dajejo iste ali isti račun stranke, ista kreditna kartica in / ali naročila, ki uporabljajo isti naslov za obračun in / ali dostavo. V primeru, da spremenimo ali prekličemo naročilo, vas lahko poskušamo obvestiti preko navedene elektronske pošte in / ali na naslov za izstavitev računa ali telefonsko številko, ki je bila zagotovljena ob izdaji naročila. Pridržujemo si pravico omejiti ali prepovedati naročila, ki so po naši izključni presoji prodajalci ali distributerji.

Soglašate, da boste zagotovili aktualne, popolne in natančne podatke o nakupu in računu za vse nakupe v naši trgovini. Strinjate se, da boste takoj posodobili svoj račun in druge podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom in številkami kreditnih kartic ter datumi poteka veljavnosti, da bomo lahko dokončali transakcije in se obrnili na vas po potrebi.

7. Neobvezna orodja

Lahko vam zagotovimo dostop do orodij tretjih oseb, nad katerimi ne spremljamo niti nimamo nobenega nadzora ali vnosa. Potrjujete in se strinjate, da zagotavljamo dostop do takih orodij “kot je” in “kot je na voljo” brez kakršnih koli jamstev, predstavitev ali kakršnih koli pogojev in brez kakršnega koli potrdila.  Nimamo nobene odgovornosti, ki bi izhajala iz vaše uporabe opcijskih orodij tretjih oseb ali se nanašala na njih. Vsaka uporaba izbirnih orodij, ki so na voljo na spletnem mestu, je v celoti na lastno odgovornost in po lastni presoji, zato morate zagotoviti, da ste seznanjeni s pogoji, na podlagi katerih orodja zagotavljajo ustrezni tretje osebni ponudniki.

V prihodnosti lahko tudi na spletnem mestu ponudimo nove storitve in / ali funkcije (vključno z novimi orodji in viri). Za te nove funkcije in / ali storitve tudi v ti pogoji uporabe.

8. Povezave tretje osebnih strank

Nekatere vsebine, izdelki in storitve, ki so na voljo preko naše strani, lahko vsebujejo materiale tretjih oseb. Povezave tretjih oseb na tej strani vas lahko usmerijo na spletne strani tretjih oseb, ki niso povezane z nami. Nismo odgovorni za preučevanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in ne jamčimo in ne bomo imeli nobene odgovornosti ali odgovornosti za materiale ali spletne strani tretjih oseb ali za katere koli druge materiale, izdelke ali storitve tretjih oseb.

Nismo odgovorni za škodo ali škodo, povezano z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali kakršnih koli drugih transakcij, izvedenih v zvezi s katero koli spletno stranjo tretjih oseb. Previdno preglejte pravilnike in prakse tretje osebe in se prepričajte, da jih poznate, preden začnete s katero koli transakcijo. Pritožbe, trditve, skrbi ali vprašanja o izdelkih tretjih oseb je treba usmeriti na tretje osebe.

9. Pripombe uporabnikov, pogovori in drugi dopisi

Če na zahtevo pošljete določene konkretne prispevke (na primer prispevke za tekmovanja) ali brez zahteve od nas pošljete kreativne ideje, predloge, predloge, načrte ali druge materiale, bodisi na spletu, po elektronski pošti, po pošti ali drugače (Skupaj, »pripombe«) se strinjate, da bomo lahko kadarkoli brez omejitev, urejali, kopirali, objavljali, distribuirali, prevajali in drugače uporabljali kakršne koli pripombe, ki nam jih posredujete. Za posredovane pripombe ne bomo imeli nobenih obveznosti (1), da ohranjamo vse pripombe v zaupnosti; (2) plačati nadomestilo za vse pripombe; ali (3) odgovoriti na vse pripombe.

Lahko, vendar nimamo nobene obveznosti, da spremljamo, urejamo ali odstranjujemo vsebine, ki jih po lastni presoji določimo kot nezakonite, žaljive, grozljive, obrekovane, obrekljive, pornografske, obscene ali drugače sporne in kršijo intelektualno lastnino katere koli stranke ali te pogoje uporabe. Strinjate se, da vaši komentarji ne bodo kršili nobene pravice tretjih oseb, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostjo ali drugo osebno ali lastniško pravico.

Nadalje se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali vdoravnega ali drugačnega nezakonitega, zlorabnega ali obscenega gradiva ali pa bi vsebovali računalniški virus ali drugo zlonamerno programsko opremo, ki bi lahko na kakršen koli način vplivala na delovanje storitve ali katere koli sorodne spletne strani. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste nekdo drug, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora katerih koli komentarjev. Vi ste izključno odgovorni za vse komentarje, ki jih naredite, in njihovo natančnost. Za nobene komentarje, ki ste jih objavili vi ali katera koli tretja oseba, ne prevzemamo nobene odgovornosti.

10. Osebne informacije – Politika zasebnosti

Vašo predložitev osebnih podatkov v trgovini ureja naš pravilnik o zasebnosti. Oglejte si našo stran o varovanju podatkov TUKAJ ali v skrajno spodnjem meniju spletnega mesta.

11. Napake, nepravilnosti in opustitve

Občasno lahko obstajajo podatki na naši spletni strani ali v storitvi, ki vsebujejo tipografske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, oblikovanje cen, promocije, ponudbe, stroške dostave izdelka, čas dostave in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico popraviti morebitne napake, netočnosti ali opustitve ter spremeniti ali posodobiti informacije ali preklicati naročila, če so kakršne koli informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani kadar koli brez predhodnega obvestila netočne (tudi po predložitvi naročila).

Ne prevzemamo nobene obveznosti, da posodobimo, spremenimo ali pojasnimo informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani, vključno in brez omejitev, s podatki o cenah, razen v skladu z zakonom. Ni nam treba določiti nobenega določenega datuma posodobitve ali osvežitve, ki se uporablja v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani, da so bili vsi podatki v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani spremenjeni ali posodobljeni.

12. Prepovedana uporaba

Poleg drugih prepovedi, kot je določeno v Pogojih uporabe, vam prepovedujete uporabo spletnega mesta ali njegove vsebine: (a) za kakršen koli nezakonit namen; (B) za zahtevati, da drugi izvajajo ali sodelujejo pri kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (C) kršitev mednarodnih ali državnih predpisov, pravil, zakonov ali lokalnih odlokov; (D) kršiti naše pravice intelektualne lastnine ali pravice intelektualne lastnine drugih; (E) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, poškodovati, obrekovati, ovirati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, etnične pripadnosti, rase, starosti, narodnega porekla ali invalidnosti; (F) predložiti napačne ali zavajajoče podatke; (G) nalagati ali prenašati viruse ali katero koli drugo vrsto zlonamerne kode, ki se bo ali se lahko uporablja na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katere koli sorodne spletne strani, drugih spletnih strani ali interneta; (H) zbirati ali spremljati osebne podatke drugih; (I) za neželeno pošto, phish, pharm, pretext, pajkanje ali strganje; (J) za kakršen koli nespodoben ali nemoralen namen; Ali (k) ovirati ali zaobiti varnostne značilnosti storitve ali katere koli sorodne spletne strani, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katere koli sorodne spletne strani, ki krši katero koli prepovedano uporabo.

13. Garancije in omejitev odgovornosti

Ne zagotavljamo, predstavljamo ali jamčimo, da bo vaša uporaba naše storitve neprekinjena, pravočasna, varna ali brez napak. Ne jamčimo, da bodo rezultati, ki se lahko pridobijo pri uporabi storitve, točni ali zanesljivi. Strinjate se, da lahko občasno odstranimo storitev za nedoločen čas ali kadarkoli prekinemo storitev, brez predhodnega obvestila. Izrecno se strinjate, da je vaša uporaba ali nezmožnost uporabe storitve vaša odgovornost. Storitev in vsi izdelki in storitve, ki so vam bili posredovani preko storitve, so (razen, kot jih izrecno navajajo) zagotovljeni “kot je” in “kot je na voljo” za vašo uporabo, brez kakršnih koli zagotovil, jamstev ali kakršnih koli pogojev, bodisi izrecnih vključno z vsemi implicitnimi jamstvi ali pogoji prodajnosti, prodajne kakovosti, primernosti za določen namen, trajnosti, naslova in nekršitve.

V nobenem primeru ne bodo hec.si, naši direktorji, uradniki, zaposleni, podružnice, zastopniki, izvajalci, pripravniki, dobavitelji, ponudniki storitev ali dajalci licence bili odgovorni za kakršno koli škodo, izgubo, terjatev ali kakršne koli neposredne, posredne, naključne, kaznovalne, posebne  ali kakršne koli posledične škode, vključno z izgubo dobička, izgubljenim prihodkom, izgubljenim prihrankom, izgubo podatkov, zamenjavami ali kakršnimi koli podobnimi odškodninami, bodisi s pogodbo, odškodnino (vključno z malomarnostjo), strogo odgovornostjo ali drugače, brez omejitev od uporabe katere koli storitve ali vseh izdelkov, ki so bili nabavljeni s to storitvijo, ali za kakršne koli druge terjatve, povezane z vašo uporabo storitve ali katerega koli izdelka, vključno z, vendar ne omejeno na, kakršne koli napake ali opustitev katerekoli vsebine, ali kakršno koli izgubo ali škodo, nastalo zaradi uporabe storitve ali katere koli vsebine (ali izdelka), objavljene, posredovane ali kako drugače na voljo preko storitve, tudi če so obveščeni o njihovih možnostih. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, je v teh državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena na največji obseg, ki ga dopušča zakon.

14. Odškodnina

Soglašate, da bodo hec.si, hčerinske družbe, podružnice, partnerji, uradniki, direktorji, zastopniki, izvajalci, dajalci licence, ponudniki storitev, podizvajalci, dobavitelji, pripravniki in zaposleni, neškodljivi od kakršnih koli zahtevkov ali zahtev, vključno z razumnimi odvetniškimi odškodninami, ki jih je vložila katera koli tretja oseba zaradi kršitve teh pogojev storitve ali dokumentov, ki jih vsebujejo, ali zaradi kršitve katerega koli zakona ali pravic tretje osebe.

15. Določbe pogojev

Če je katera koli določba teh pogojev storitve ugotovljena kot nezakonita, nična ali neizvršljiva, je takšna določba kljub temu izvršljiva v največji meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, in se neizvršljivi del šteje za ločen od teh pogojev uporabe. Takšna določitev ne vpliva na veljavnost in izvršljivost drugih in preostalih določb.

16. Prekinitev

Obveznosti in obveznosti strank, ki so nastale pred datumom prenehanja, obdržijo veljavnost za vse namene. Ti pogoji uporabe so veljavni, razen če in dokler jih ne prekinete vi ali mi. Te pogoje uporabe lahko kadar koli prekinete, tako da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev ali kadar prenehate uporabljati naše spletno mesto. Če v naši lastni presoji ne uspete ali če sumimo, da niste uspeli izpolnjevati katerega koli pogoja ali določila teh pogojev uporabe, lahko to pogodbo kadar koli odpovemo brez predhodnega obvestila in boste ostali odgovorni za vse zapadle zneske vključno z datumom prenehanja; in / ali zato vam lahko zanikamo dostop do naših storitev (ali katerega koli dela).

17. Celotni pogoji

Neupoštevanje katere koli pravice ali določbe teh pogojev uporabe ne pomeni odpovedi take pravice ali določila. Ti pogoji storitve in vse politike ali pravila delovanja, ki jih objavljamo na tej spletni strani ali v povezavi s storitvijo, predstavljajo celoten sporazum in razumevanje med vami in nami ter urejajo vašo uporabo storitve, nadomeščajo vse predhodne ali sočasne sporazume, sporočila in predloge, bodisi ustno ali pisno, med vami in nami (vključno, vendar ne omejeno na, katere predhodne različice pogojev storitve). Vsaka nejasnost pri razlagi teh pogojev storitve se ne razlaga proti pogodbeniku, ki pripravlja osnutek.

18. Pritožbe, pripombe, reklamacije

Zaradi narave blaga, ki je pošiljka bleščic po pošti (v kuverti, čestitki ali tulcu) kar je a) enkratna uporaba ter b) na naslov tretje osebe, za te izdelke ne ponujamo povračila stroškov ali reklamacije. V zvezi z blagom in storitvami lahko kupec poda pritožbo, pripombo in zahtevek, v rokih in načinu, kot določa veljavna zakonodaja na:

  • Spletni obrazec “Kontakt”
  • Direktno na e-mail: info@hec.si
  • Po pošti na naslov: Gačnik 72 a, 2211 Pesnica pri Mariboru Slovenija