1.Katere podatke zbiramo

Za potrebe poslovanja spletne trgovine, zbiramo naslednje podatke uporabnika:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte,
  • kontaktno telefonsko številko,
  • geslo v enosmerno šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih vnesete v obrazce na spletnem mestu in trgovini

Ko kupite nekaj iz naše trgovine, kot del postopka nakupa in prodaje, zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Ko brskate po naši trgovini, samodejno dobimo naslov računalnika za internetni protokol (IP), da nam posreduje informacije, ki nam pomagajo spoznati vaš brskalnik in operacijski sistem. E-poštno trženje (po potrebi): z vašim dovoljenjem vam lahko pošiljamo e-poštna sporočila o naši trgovini, novih izdelkih in drugih posodobitvah.

2.Soglasja

Kako pridobimo vaše soglasje?

Ko nam posredujete osebne podatke za dokončanje transakcije, preverite svojo kreditno kartico, položite naročilo, uredite dostavo ali vrnete nakup, potrjujete, da se strinjate z našim zbiranjem in uporabo posredovanih podatkov za navedene namene. Če prosimo za vaše osebne podatke zaradi drugega razloga, kot je trženje, vas bomo neposredno vprašali za vaše izrecno privolitev ali vam ponudili priložnost, da to odvrnete.

Kako lahko prekličem soglasje?

Če si kasneje premislite, da vas še v naprej kontaktiramo glede novosti in posodobitev lahko to prekličete tako, da nas kontaktirate na info@hec.si

3. Razkritje informacij

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo, če to zahtevano z zakonom ali če kršite naše Pogoje uporabe.

4. Storitve tretjih oseb

Na splošno bodo ponudniki tretjih strank, ki jih uporabljamo, zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke v obsegu, ki je potreben za opravljanje storitev, ki nam jih posredujejo. Vendar pa imajo nekateri ponudniki storitev, kot so plačilni prehodi in drugi procesorji plačilnih transakcij, svoje lastne pravilnike o zasebnosti v zvezi s podatki, ki jih morajo zagotoviti za transakcije, povezane z nakupom. Za te ponudnike vam priporočamo, da si preberete njihove pravilnike o zasebnosti, da boste lahko razumeli način, po katerem bodo ti ponudniki obdelovali vaše osebne podatke.

Upoštevajte zlasti, da se lahko nekateri ponudniki nahajajo v objektih, ki se nahajajo na lokacijah z drugačnimi pristonimi zakoni. Torej, če se odločite, da nadaljujete s transakcijo, ki vključuje storitve ponudnika tretjih oseb, lahko za vaše podatke veljajo zakoni pristojnosti, v katerih se nahaja ta ponudnik storitev ali njegove storitve.

Povezave

Ko kliknete na povezave v naši trgovini, vas lahko usmerijo na druga spletnega mesta. Nismo odgovorni za prakse zasebnosti drugih spletnih mest in vas spodbujamo, da preberete izjave o zasebnosti na teh spletnih mestih.

5. Varnost

Da bi zaščitili vaše osebne podatke, izvajamo previdnostne ukrepe in upoštevamo najboljše prakse industrije, da se prepričamo, da niso nepravilno izgubljeni, zlorabljeni, dostopni, razkriti, spremenjeni ali uničeni. Če nam posredujete podatke o vaši kreditni kartici, so informacije šifrirane s tehnologijo varne vtičnice (SSL). Čeprav noben način prenosa preko interneta ali elektronskega shranjevanja ni 100% varen, sledimo vsem zahtevam PCI-DSS in izvajamo dodatne splošno sprejete industrijske standarde.

6. Piškoti

Na spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku in uporabi spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do (osebnih) podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik vam s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše ter uporabniku bolj prijazno in osebno prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov, beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki opravljajo številne funkcije – omogočajo sledenje obiska spletnih strani, omogočajo različne kampanje in popuste, preko piškotkov pa se shranjujejo tudi informacije o tem, ali ste naročnik novic in drugih posodobitev in če ste upravičeni do določenih popustov ali ugodnosti.

7. Starost uporabnikov

Spletna stran ni namenjena mlajšim od 18 let. Ne zbiramo osebnih podatkov od oseb, za katere vemo, da so mlajše od 18 let. Mlajše od 18 let opozorimo, naj nam ne pošiljajo nobenih podatkov.

8. Spremembe v politiki zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo ta pravilnik o zasebnosti, zato ga pogosto preglejte. Spremembe in pojasnila bodo začele veljati takoj ob njihovem objavljanju na spletni strani. Če bomo to politiko spremenili, vas bomo tukaj obvestili, da je bila posodobljena, da se zavedate, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah, če sploh, jih uporabljamo in / ali razkrivamo če je to potrebno. Če je naša trgovina pridobljena ali združena z drugo družbo, se lahko vaše informacije prenesejo na nove lastnike, da vam bomo lahko še naprej prodajali izdelke.